Haber Detayı
15 Mart 2024 - Cuma 11:04 Bu haber 298 kez okundu
 
KOCAİSPİR: ‘ADANA, KADINLARIN GÜCÜYLE GÜZELLEŞECEK’
“KADINLARIN OLMADIĞI HİÇBİR MÜCADELE BAŞARIYA ULAŞMAZ” ADANALI KADINLAR SORDU BAŞKAN ADAYLARI CEVAPLADI
Yaşam Haberi


Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana, kadınların gücüyle, desteğiyle güzelleşecek. Kadınlarımızın var olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz. Adana’mızı kadınlarımızla birlikte büyüteceğiz” dedi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık başkanlığında düzenlenen ‘Adanalı Kadınlar Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor’ toplantısında Adanalı kadınlarla buluştu.

Adana Müzesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda, Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ile Sarıçam Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Uludağ kadınların sorularını yanıtladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un da katıldığı ‘Adanalı Kadınlar Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor’ buluşmasında adaylar kadınların yaşam kalitesini arttıracak projelerini anlattı, soruları cevapladı.

ADANAMIZI KADINLARLA BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, kadınların var olmadığı hiçbir mücadelenin başarıya ulaşamayacağını belirterek; “Bugün kadınlarımızın ülkemizin ve şehirlerimizin sorunlarına daha fazla eğilmesi, bu sorunlara çözüm üretmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Adana, kadınların gücüyle, sizlerin büyük desteğiyle güzelleşecek. Tüm kadınlarımızla birlikte aile dostu sosyal belediyecilik anlayışıyla Adana’mızı kadınlarımızla birlikte büyüteceğiz. Kadınların gurur duyacağı bir Adana’yı hep birlikte hazırlayacağız. Güçlü Adana güçlü kadınlarla mümkündür. Biz yaşanabilir bir Adana’yı kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren şehrimizin yönetiminde kadınların hiç olmadığı kadar etkinliği olacak.” dedi. 

5 YILDA 100 KREŞ, ANNELERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Programda kadınlara yönelik projelerinden de bahseden Kocaispir, şöyle devam etti;  “Biliyorsunuz Adana’mıza 5 yılda 100 kreş sözümüz var. Her mahallemizde çalışan kadınlarımızın yavrularını güvenle bırakabilecekleri kreşler yapacağız. İçerisinde kreş bulunan kadın spor merkezlerimizi sadece kadınlara hizmet verecek şekilde faaliyete alacağız. ADAMEK ismini verdiğimiz ADANA Mesleki Eğitim merkezleriyle bu şehrin kadınları istihdama destek olacak. 0-7 yaş arası çocuğu bulunan annelerimize ulaşım ücretsiz olacak. Kadın sağlığı tarama merkezleriyle, Adanalı hanımefendiler güvenle yaşayacak.

KARAMIK: “ADANA KADINLARIN EN ÇOK YAŞAMAK İSTEDİKLERİ ŞEHİR OLACAK”

Toplantıda konuşan AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık ise “Hepimizin ortak sevdası, tasası, derdi Adana’mız. Başkan adaylarımızın hepsi projelerinde kadınlara yönelik hizmetlere önemli yer verdiler çünkü Cumhur İttifakı olarak bizim bir iddiamız var. Adana’ya hizmet ederken toplumun hiçbir kesimi ayırt edilmeyecek, ötekileştirilmeyecek, ihmal edilmeyecek. Kapsayıcı, kucaklayıcı, bütünsel hizmet bizim desturumuz. Benim de bir iddiam var, Türkiye genelinde yerel yönetimlerde Adana Büyükşehir ve 15 ilçe ‘Kadın Dostu’ belediyecilik konusunda en önde yer alacak ve Adana kadınların en çok yaşamak istedikleri şehir olacak.” diye konuştu.

Toplantıya KAGİDER, AOSB Kadın Platformu, AGİAD, ÇUGİAD, İŞKAD, Kızılay, Soroptimistler, Lions, Rotary, Atatürkçü Düşünce Derneği, S.S. Kuzey Adana Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Adana Kadın Kooperatifleri, HayKonfed Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu gibi sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcilerinin yanı sıra sosyal medya fenomenleri katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KOCAİSPİR:, ‘ADANA,, KADINLARIN, GÜCÜYLE, GÜZELLEŞECEK’,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler 1
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEK CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
95
91
1
5
30
36
2
Fenerbahçe
84
90
4
6
26
36
3
Samsunspor
64
55
10
7
19
36
4
Beşiktaş
62
59
8
11
17
36
5
Başakşehir
54
60
14
6
16
36
6
Eyüpspor
53
52
13
8
15
36
7
Trabzonspor
51
58
11
12
13
36
8
Göztepe
50
59
12
11
13
36
9
Rizespor
49
52
17
4
15
36
10
Kasımpaşa
47
62
11
14
11
36
11
Konyaspor
46
45
16
7
13
36
12
Kayserispor
45
45
13
12
11
36
13
Gaziantep FK
45
45
15
9
12
36
14
Alanyaspor
45
43
15
9
12
36
15
Antalyaspor
44
37
16
8
12
36
16
Bodrum FK
37
26
17
10
9
36
17
Sivasspor
35
44
19
8
9
36
18
Hatayspor
26
47
22
8
6
36
19
A.Demirspor
2
34
28
5
3
36
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Modül 2
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Modül 3
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Haber Yazılımı