




|
||
| Neden pas vermedin kavgası kanlı bitti: 16 yaşındaki çocuk bıçaklandı | ||
| İnegöl ilçesinde futbol oynarken çıkan "neden pas vermedin" tartışması, bir anda kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada 16 yaşındaki bir çocuk bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. | ||
| Asayiş Haberi | ||
![]() |
||
Bursa'nın İnegöl ilçesinde top oynarken çıkan 'neden pas vermedin' tartışması sonucu 16 yaşındaki Obai D. bıçakla yaralandı. Olay, Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi'ndeki İmam Hatip Ortaokulu önünde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Yaralı, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde top oynarken çıkan "neden pas vermedin" tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada 16 yaşındaki bir çocuk bıçakla yaralandı. TOP OYNARKEN TARTIŞMA ÇIKTIOlay, saat 16.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu Obai D. (16), tanımadığı gençlerle top oynamaya başladı. BIÇAKLA YARALADI, KAÇTIOyun sırasında pas verilmemesi nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yanındaki bıçakla Obai D.'yi sağ bacağından yaraladı. Şüpheli, olayın ardından hızla kaçtı.
HASTANEYE KALDIRILDIİhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Obai D.'yi ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. |
||
|
||
| Etiketler: Neden, pas, vermedin, kavgası, kanlı, bitti:, 16, yaşındaki, çocuk, bıçaklandı, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








