| Evde dehşet! Annesini dövdü, eşini öldürdü |
| Altınözü ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Abdulsamet Akay, annesiyle tartıştığı esnada araya giren 2 çocuğunun annesi olan 26 yaşındaki eşi Emel Akay'ı defalarca bıçaklayarak öldürdü. |
| 93 defa okunmuş - 01 Nisan 2026 - Çarşamba 12:59 |
![]() |
Hatay'ın Altınözü ilçesinde Abdulsamet Akay, annesiyle tartıştıktan sonra eşi Emel Akay'ı bıçaklayarak öldürdü. Abdulsamet Akay, annesine sopayla saldırdıktan sonra eşini bıçakladı ve Emel Akay hastanede öldü. Abdulsamet Akay, olay sonrası tutuklandı ve geçmişte ruh sağlığı servisinde kaydı bulunduğu belirlendi. Hatay’da annesiyle tartışan bir kişi, araya giren eşini bıçaklayarak öldürdü. TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNÜŞTÜOlay, Altınözü ilçesine bağlı Mayadalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Abdulsamet Akay ile annesi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Akay, annesine sopayla saldırdı.
EŞİNİ KURTARMAK İSTERKEN HAYATINI KAYBETTİKaynanasına yönelik saldırıyı gören 26 yaşındaki Emel Akay, araya girerek eşini durdurmaya çalıştı. Ancak tartışmadan uzaklaştırılan Abdulsamet Akay, bu kez evde bulduğu bıçakla eşine yöneldi. Genç kadın, ilk belirlemelere göre vücudunun birçok yerinden bıçaklandı. HASTANEDE YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİİhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Emel Akay, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. ZANLI TUTUKLANDIOlayın ardından gözaltına alınan Abdulsamet Akay’ın daha önce ruh sağlığı ve sinir hastalıkları servisinde kaydı bulunduğu ve geçmişte intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
|
| Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz... |