




|
||
| Köyü ayağa kaldıran cinayet! 17 yaşında katil oldu | ||
| Biga ilçesinde yer alan Kocagür köyünde vahşet yaşandı. 17 yaşındaki genç, annesiyle tartışan üvey babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Katil zanlısı genç gözaltına alınırken yaşananlar köy halkını derinden etkiledi. | ||
| Asayiş Haberi | ||
![]() |
||
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kocagür köyünde 17 yaşındaki Y.S.A., üvey babası Emrullah Çiloğlu'yu av tüfeğiyle öldürdü. Emrullah Çiloğlu, eşi H.Ç. ile tartıştıktan sonra oğlu Y.S.A.'nın ateş açması sonucu hayatını kaybetti. Y.S.A., olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor. Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kocagür köyünde dün gece saatlerinde vahşet yaşandı. İddiaya göre; Emrullah Çiloğlu (37) ile eşi H.Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
ÜVEY BABASINI KATLETTİH.Ç.'nin oğlu Y.S.A. (17) da tartışmaya dahil oldu. Bu sırada Y.S.A. evde bulunan av tüfeğiyle Emrullah Çiloğlu'na ateş açtı. Emrullah Çiloğlu, kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Emrullah Çiloğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.
Emrullah Çiloğlu'nu (Sağda), H.Ç. (Solda) GÖZALTINA ALINDIOlayın ardından Y.S.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Y.S.A.'nın jandarmadaki işlemleri sürüyor. |
||
|
||
| Etiketler: Köyü, ayağa, kaldıran, cinayet!, 17, yaşında, katil, oldu, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








