




|
||
| Acı Haber Mardin'den Askeri araca yapılan saldırı sonucu 1 askerimiz şehit oldu | ||
| Suriye sınır hattında devriye görevi yapan askeri araca teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı şehit oldu. | ||
| Gündem Haberi | ||
![]() |
||
Kızıltepe ilçesine bağlı Şenyurt Mahallesi'nde devriye halindeyken askeri araca açılan ateş sonucu araç sürücüsü Piyade Astsubay Cihan Çiftçibaşı, aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADIKazada yaralanan Çiftçibaşı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit askerin cenazesinin yapılacak törenin ardından memleketi Nevşehir'e uğurlanacağı belirtildi. VALİLİK'TEN AÇIKLAMAValiliğin açıklamasında, "7 Temmuz günü Şenyurt sınır hattında devriye halindeki olan askeri araca açılan ateş sonucu Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı, karın bölgesine aldığı isabet sonucu yaralanarak araç hakimiyetini kaybedip kaza gerçekleşmiştir. Kaza sonucu sürücü Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürüldü. Araç sürücüsü Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu" denildi.
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJIMilli Savunma Bakanlığı'nca Mardin'de Suriye tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı için yayımlanan başsağlığı mesajında, "Mardin Kızıltepe Hudut Hattı bölgesinde 07 Temmuz 2021 tarihinde Suriye tarafından açılan taciz ateşi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. |
||
|
||
| Etiketler: Acı, Haber, Mardin'den, Askeri, araca, yapılan, saldırı, sonucu, 1, askerimiz, şehit, oldu, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








