




|
||
| Kötü koku ihbarından dram çıktı! Ölen babasının başında 2 gün bekledi | ||
| Bodrum ilçesinde, komşularının haber alamadığı Veysel Bek (65), evinde ölü bulundu. Zihinsel engelli olduğu öne sürülen A.B.'nin, evde babasının cansız bedeniyle iki gün yaşadığı belirlendi. | ||
| Asayiş Haberi | ||
![]() |
||
Bodrum'da zihinsel engelli oğlu A.B., ölen babası Veysel Bek'in cansız bedeniyle iki gün aynı evde yaşadı. Komşuların kötü koku ihbarı üzerine eve giren ekipler, Veysel Bek'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Veysel Bek'in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bodrum'da komşuların dikkati, kan donduran ve bir o kadar da acı bir olayı gün yüzüne çıkardı. Cevat Şakir Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Veysel Bek'in evinden gelen kötü kokular üzerine gerçek ortaya çıktı. KOMŞULARIN İHBARI ÜZERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİOlay, Cevat Şakir Mahallesi 1525. Sokak'ta bulunan iki katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. Zihinsel engelli olduğu öne sürülen oğlu A.B. ile birlikte yaşayan Veysel Bek'i birkaç gündür ortalıkta göremeyen komşuları, evden yayılan kötü koku üzerine şüphelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbarın ardından adrese hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla veya kapının açılmasıyla içeri giren ekipler, Veysel Bek'in yaşamını yitirdiğini tespit etti.
CANSIZ BEDENLE İKİ GÜN AYNI EVDE KALDISağlık ekiplerinin ve olay yeri inceleme uzmanlarının yaptığı ilk değerlendirmelere göre, Veysel Bek'in yaklaşık iki gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Olayın en sarsıcı yanı ise zihinsel engelli olduğu belirtilen oğlu A.B.'nin durumu fark edemeyerek, iki gün boyunca babasının cansız bedeniyle aynı evde yaşamaya devam ettiğinin tespit edilmesi oldu.
Bek'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
|
||
|
||
| Etiketler: Kötü, koku, ihbarından, dram, çıktı!, Ölen, babasının, başında, 2, gün, bekledi, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








